מינוי חדש בקטה גרופ: רו"ח דרור מורן ישמש כסמנכ"ל הכספים של החברה
למורן (59) ניסיון עשיר בניהול כספים בחברות ציבוריות, ובתפקידו האחרון שימש כסמנכ"ל הכספים של קבוצת אלבר הבורסאית. במסגרת תפקידו, יוביל מורן את האסטרטגיה הפיננסית של החברה שנכנסה בחודשים האחרונים לבורסה, לצד חיזוק מערכי הבקרה והדיווח
עוז קטה ודרור מורן (עידן סבח)כל החדשות והעדכונים של מרכז הנדל"ן גם ב-WhatsApp >>
רו"ח דרור מורן (59), מונה לסמנכ"ל הכספים של חברת קטה גרופ. למורן ניסיון של למעלה מ- 25 שנים בניהול כספים בחברות ציבוריות. כזכור, לפני מספר חודשים נכנסה קטה גרופ לבורסת תל אביב לאחר שביצעה הנפקת אג"ח מוצלחת. במסגרת תפקידו, יוביל מורן את האסטרטגיה הפיננסית של החברה לצד חיזוק מערכי הבקרה והדיווח.
בתפקידו האחרון שימש מורן כסמנכ"ל הכספים של קבוצת אלבר הבורסאית. קודם לכן כיהן בתפקידי CFO ומשנה למנכ"ל בקבוצות שלמה רכב וקרדן רכב הציבוריות, ובאלון רבוע כחול הנסחרת גם בחו"ל. מקטה גרופ נמסר כי מורן "מביא עמו ידע וניסיון עשירים בעבודה מול שוק ההון, גיוסי הון וחוב בהיקפים משמעותיים, והובלת תהליכים פיננסיים ואסטרטגיים בחברות גדולות ומורכבות.".
עוז קטה, מנכ"ל קטה גרופ: "אנחנו שמחים לצרף את דרור לחברה בתקופה משמעותית עבורנו. לאחרונה נכנסנו לבורסה בתל אביב, ואנו ממשיכים להעמיק את פעילותנו בתחום הייזום וההתחדשות העירונית. הניסיון הרב של דרור בניהול פיננסי של חברות ציבוריות ובגיוסי חוב והון בהיקפים גדולים, יחזק את יכולתנו להוציא לפועל את צבר הפרויקטים הרחב של החברה בשנים הקרובות, ויסייע ליצור תשתית איתנה של בקרה ודיווח, לייצר עסקאות של מיזוגים ורכישות, ובהמשך יסייע בתהליך הנפקת מניות שהחברה מתכננת".
קטה גרופ עוסקת בייזום וביצוע פרויקטים של מגורים ונדל"ן מניב מרכז הארץ. החברה נוסדה על ידי גיל קטה לפני כעשרים שנה ומנוהלת על ידי שלושת בניו: אור, עוז, ורון. לחברה כ-1,300 יחידות דיור בביצוע ב-22 פרויקטים שונים, ועוד כ-8,000 דירות בשלבים שונים של תכנון. סך הנכסים של החברה עומד על כ-1.7 מיליארד שקל וההון העצמי עומד על למעלה מחצי מיליארד שקל. בין היתר, עוסקת החברה בפרויקטים יזמיים ובתחום ההתחדשות העירונית. לאחרונה, כאמור, הנפיקה החברה אגרות חוב בבורסת תל אביב.
כל יום בשעה 17:00- חמש הכתבות החשובות ביותר בתחום הנדל"ן מכל האתרים אצלכם בנייד!
לחצו כאן להצטרפות לתקציר המנהלים של מרכז הנדל"ן!
לחצו כאן להצטרפות לתקציר המנהלים של מרכז הנדל"ן!





תגובות