יובלים רכשה 50% מהזכויות בשני מיזמי התחדשות בבית שמש להקמת 1,100 דירות
שני הפרויקטים - אחד במסלול תמ"א 38/2 והשני במסלול פינוי בינוי - ממוקמים בסמוך למרכז הוותיק של העיר. במסגרת העסקה תעמיד יובלים הלוואת בעלים בסך של 12 מיליון ש"ח שתתפרש לאורך שנתיים. עוד נקבע כי החברה תנהל את הפרויקטים עבור תשלום בסך 2.5% מסך עלויות הפרויקט
איציק ברוך, הבעלים של קבוצת יובלים (דור סבג)כל החדשות והעדכונים של מרכז הנדל"ן גם ב-WhatsApp >>
קבוצת יובלים בבעלות איציק ברוך, חתמה לפני כשבוע הסכמים לרכישת 50% מהזכויות בשתי חברות המקדמות פרויקטים של התחדשות עירונית במרכז הוותיק של בית שמש, הכוללים פינוי של 142 יחידות דיור קיימות והקמת כ-1,100 יח"ד חדשות, לצד שטחי מסחר ומבני ציבור. כך דיווחה החברה לבורסה.
במסגרת הרכישה, תעמיד החברה הלוואת בעלים בסך מצטבר של כ-12 מיליון ש"ח, לצורך פרעון הלוואות קיימות ומימון הוצאות הפרויקטים עד לקבלת ליווי פיננסי. עוד נקבע במסגרת ההסכם כי הפרויקטים ינוהלו ע"י החברה כנגד תשלום של 2.5% מסך עלויות הפרויקט.
הפרויקט הראשון, במתחם המעפילים-העלייה בעיר, כולל הריסה של 64 דירות ישנות ישנות והקמת 453 דירות חדשות מעל קומה מסחרית. עד כה חתמו כ-84% מבעלי הזכויות על הסכמי ההתחדשות שמתבצעת במתווה תמ"א 38/2 (הריסה ובנייה). הפרויקט השני, במתחם השבעה-המעפילים, כולל פינוי של 78 דירות והקמת 648 יח"ד חדשות במקומן. עד כה חתמו כ-75% מבעלי הזכויות על הסכם לקידום פרויקט פינוי-בינוי, והחברה מקדמת את הליכי התכנון.
את יובלים ייצגו בעסקה עו"ד אורי לביא ושלומי הלר ממשרד עו"ד פירט, וילנסקי, מזרחי כנעני ושות FWMK , את החברות ייצגה עוה"ד חרות בן יאיר ממשרד גינדי כספי ושות ', אשר ימשיך וילווה את הוצאת הפרויקטים אל הפועל.
לדברי איציק ברוך, מנכ"ל ובעלי קבוצת יובלים , "העסקה מהווה צעד משמעותי בהרחבת פעילות החברה בתחום ההתחדשות העירונית ובחיזוק צבר הפרויקטים שלנו. העיר בית שמש נמצאת בתנופת צמיחה והביקוש למגורים בעיר ממשיך לעלות. אנו נכנסים כשותפים לשני מתחמים בשלבים מתקדמים, ומאמינים כי הניסיון שצברנו בניהול ובקידום פרויקטי התחדשות עירונית , יסייע להוביל אותם למימוש בשיתוף פעולה הדוק עם בעלי הדירות , הרשות המקומית ועם גורמי המקצוע".
כל יום בשעה 17:00- חמש הכתבות החשובות ביותר בתחום הנדל"ן מכל האתרים אצלכם בנייד!
לחצו כאן להצטרפות לתקציר המנהלים של מרכז הנדל"ן!
לחצו כאן להצטרפות לתקציר המנהלים של מרכז הנדל"ן!













תגובות