בוני התיכון זכתה במכרז הדיירים: תבנה 144 דירות בקריית אונו

במסגרת הפרויקט ב"מתחם צה"ל" יהרסו 48 דירות ישנות, וייבנו שלושה בניינים בני 15 קומות. התמורה לדיירים: תוספת של 12 מ"ר, מרפסת, חניה ומחסן. 8 חברות יזמיות ניגשו לפרויקט, מתוכן עלו לשלב הגמר בוני התיכון וקבוצת גבאי

שיתוף הכתבה
עמי פרץ, מנכ"ל בוני התיכון ועו"ד אבי בבג'נוב (אייל טואג, דוד סקורי)עמי פרץ, מנכ"ל בוני התיכון ועו"ד אבי בבג'נוב (אייל טואג, דוד סקורי)

כל החדשות והעדכונים של מרכז הנדל"ן גם ב-WhatsApp >>

חברת בוני התיכון זכתה בשבוע שעבר במכרז דיירים לביצוע פרויקט פינוי-בינוי ב"מתחם צה"ל" בקריית אונו. מדובר במתחם בן 3 בניינים ותיקים הצמוד ממערב ל"פארק צה"ל". במסגרת הפרויקט צפויה החברה לבנות 144 דירות חדשות, במקום 48 דירות קיימות.

ל" מרכז הנדל"ן " נודע כי במסגרת מכרז הדיירים שערך משרד עורכי הדין אברהם בבג'נוב, ניגשו 8 חברות יזמיות לפרויקט, מתוכן עלו שתיים לשלב הגמר: בוני התיכון וקבוצת גבאי. נציגי שתי החברות הופיעו בפני אסיפה שכללה את כלל דיירי המתחם, שקיימו הצבעה, ובסופו של דבר נבחרה כאמור בוני התיכון.

עוד נודע כי במקום, על פי התוכנית המקודמת כעת, אמורים להיבנות שלושה בניינים בני 15 קומות כל אחד. התמורה שאותה צפויה בוני התיכון לספק לדיירים היא תוספת של 12 מ"ר לכל דירה, לצד מרפסת חניה ומחסן.

מדובר במתחם שחווה עד כה קשיים רבים ביציאה לפרויקט התחדשות, כאשר מהלכים שונים לצורך קידום פרויקט נעשים בו כבר מאז שנת 2014. בעבר התקשרו הבניינים הכלולים בפרויקט עם מספר גורמים לביצוע תמ"אות עיבוי וחיזוק, אך התקשרויות אלו לא הניבו תוצאות.

ממשרדו של אברהם בבג'נוב נמסר כי "עם כניסת המשרד לייצוג בעלי הדירות, חל מפנה של ממש והותנע תהליך מקצועי, יעיל ומובנה לבחינת היתכנות וקידום הפרויקט. בתוך זמן קצר נוהל מכרז יזמים מקיף ויסודי, שכלל פנייה לחברות מובילות בענף, ניתוח מעמיק של ההצעות וליווי צמוד של הדיירים לאורך כל שלבי הבחינה וקבלת ההחלטות.

"משרדנו ימשיך ללוות את הדיירים לאורך כל שלבי הדרך, החל מהתקשרות עם היזם, דרך שלבי התכנון והרישוי, ועד להשלמת הפרויקט, תוך הקפדה בלתי מתפשרת על מקצועיות, שקיפות, אחריות ושמירה מלאה על זכויותיהם ואינטרסיהם של בעלי הדירות".


כל יום בשעה 17:00- חמש הכתבות החשובות ביותר בתחום הנדל"ן מכל האתרים אצלכם בנייד!
לחצו כאן להצטרפות לתקציר המנהלים של מרכז הנדל"ן!

הצטרפו לניוזלטר של מרכז הנדל"ן

וקבלו עדכונים שוטפים על כל מה שחם בעולם הנדל"ן ישירות למייל שלכם
  • אני מאשר/ת קבלת דיוור
  • תגובות

    הוספת תגובה
    {{ commentsComp.length - index }}.
    {{ comment.message }}
    {{ comment.writer }}{{ comment.date_parsed }}
    {{ reply.message }}
    {{ reply.writer }}{{ reply.date_parsed }}
    הראה עוד
    תגיות:בוני התיכון התחדשות עירוניתמכרז דייריםקריית אונו

    הצטרפו לניוזלטר של מרכז הנדל"ן

    וקבלו עדכונים שוטפים על כל מה שחם בעולם הנדל"ן ישירות למייל שלכם
  • אני מאשר/ת קבלת דיוור
  •  
    מחפש...