הנחות עד 15.5% לדירה וייעוץ משכנתה חינם: מועדון חבר במבצע בת"א, אשדוד ואור יהודה

המבצע הארצי של מועדון "חבר", בשיתוף קבוצות תדהר, דוידי, יובלים ואמפא, מציע לעמיתי המועדון ולבני משפחותיהם דירות 2–6 חדרים ב-3 פרויקטים, חלקן לאכלוס מיידי. ההרשמה פתוחה עד 11 במרץ והמכירה תיעשה על פי סדר ההרשמה ובמתכונת של "כל הקודם זוכה"

שיתוף הכתבה
הדמיה של הפרויקט בכוכב הצפון באשדוד (3D ויז'ן)הדמיה של הפרויקט בכוכב הצפון באשדוד (3D ויז'ן)

כל החדשות והעדכונים של מרכז הנדל"ן גם ב-WhatsApp >>

מועדון "חבר", בשיתוף קבוצות תדהר , דוידי, יובלים ואמפא  - מכריז על פתיחתו של מבצע דיור ארצי לשיווק דירות בשלושה פרויקטים ברחבי הארץ: תל אביב, אשדוד ואור יהודה. במסגרת המבצע יוצעו לעמיתים ולבני משפחותיהם מקרבה ראשונה מגוון דירות 2–6 חדרים בגדלים שונים, חלקן לאכלוס מיידי, במחירים בלעדיים ובהנחות של עד כ-15.5%, בתנאי תשלום נוחים, וכן פטור משכר טרחת עו"ד והוצאות נלוות וייעוץ משכנתה חינם לרוכשים.

ממועדון חבר נמסר כי ההרשמה לכל שלושת הפרויקטים פתוחה עד 11 במרץ 2026; ניתן להירשם לכל אחד משלושת הפרויקטים ומספר הנרשמים מוגבל. המכירה תיעשה על פי סדר ההרשמה ובמתכונת של "כל הקודם זוכה".

פרויקט " תדהר בין השדרות תל אביב" של קבוצת תדהר ודוידי ממוקם בשדרות החיִ"ל ויד לבנים, במסגרתו מתוכננת השדרה העתידית של לה גווארדיה, שפותחת את התנועה ממזרח העיר ועד לים. לאורכה קם מתחם של 7 בניינים וביניהם גינות פנימיות ומרחבים משותפים, עם 2–3 דירות בלבד בכל קומה ויותר מ-70 טיפוסי דירות המותאמים לצרכים שונים. בסביבתו פארקים, בתי ספר, גני ילדים ומסחר.

הדמיית פרויקט קיימא באור יהודה (3D)הדמיית פרויקט קיימא באור יהודה (3D)

פרויקט "כוכב הצפון" באשדוד של קבוצת תדהר וקבוצת יובלים הוא פרויקט מגורים למשפחות צעירות שכולל 650 יחידות דיור, והוא ממוקם סמוך לרובע לכיש המתפתח שבצפון העיר, ליד מוסדות חינוך, תשתיות חדשות, שטחי מסחר, נגישות תחבורתית גבוהה וגישה נוחה לצירי תחבורה ראשיים ומרכז עסקים. במתחם ארבעה מגדלים המציעים מגוון רחב של דירות 2–5 חדרים. יש בו קומת מסחר ומשרדים, בתי קפה וחנויות, גני ילדים ומעונות יום, גינות, בתי כנסת ושטחי ציבור. עוד ייהנו דיירי הפרויקט מחדר כושר מאובזר, מדר דיירים רב-שימושי ומתחם עבודה שיתופי, משחקייה לפעוטות ומועדון דיירים - כולם תוכננו לשימושם הבלעדי.

הפרויקט בתל אביב והפרויקט באשדוד נכללים במסגרת אחריות תדהר  ל-10 שנים על הדירה, כחלק מתפיסת השירות והליווי של החברה לדיירים גם לאחר האכלוס.

פרויקט "קיימא" באור יהודה של קבוצת יובלים יכלול 656 יחידות דיור ב-8 מגדלי מגורים שייבנו סביב מרחב פרטי ירוק ופסטורלי, ליד היישוב נווה-מונוסון, צמוד לפארק אשכול. במתחם דירות 3, 4, 5, 5.5 ו-6 חדרים, לצד פנטהאוזים. 

יפעת קסוטו, מנכ"לית מועדון "חבר": "עמיתות ועמיתי המועדון שומרים על הביטחון של כולנו בכל עת, וביתר שאת בשנתיים וחצי האחרונות, ולכך מצטרפת גם התמיכה המתמדת מבני משפחותיהם. כשיוקר המחיה מורגש כמעט בכל בית, חשוב לנו להעניק להם ולמשפחות ביטחון בחזרה - לרבות בתהליך רכישת הדירה, צעד גדול ומשמעותי בחיים. אני גאה לבשר על מבצע הדיור החדש בשיתוף פעולה עם קבוצות תדהר , דוידי, יובלים ואמפא בשלושה פרויקטים איכותיים במיקומים מבוקשים. נמשיך לפעול כדי להעניק להם הטבות והזדמנויות אטרקטיביות ורלוונטיות בכל רחבי הארץ".

תומר אלפסי, מנכ״ל תדהר ייזום: "אנו שמחים לקחת חלק במבצע הדיור הארצי של מועדון 'חבר' ולהעמיד לעמיתי המועדון ולבני משפחותיהם היצע משמעותי של דירות איכותיות בפרויקטים מבוקשים, לצד תנאים מועדפים שמקילים את תהליך הרכישה. מעבר להנחות ולתנאי התשלום, חשוב לנו להביא גם את הערך שמלווה כל פרויקט של תדהר - תכנון חסר פשרות וביצוע בסטנדרט הגבוה ביותר לצד אחריות תדהר ל-10 שנים ושירות שנמשך גם אחרי המסירה. אנחנו בתדהר בונים בתים שאנשים אוהבים, ומאפשרים חיים טובים יותר, בטוחים יותר, בריאים יותר".


כל יום בשעה 17:00- חמש הכתבות החשובות ביותר בתחום הנדל"ן מכל האתרים אצלכם בנייד!
לחצו כאן להצטרפות לתקציר המנהלים של מרכז הנדל"ן!

הצטרפו לניוזלטר של מרכז הנדל"ן

וקבלו עדכונים שוטפים על כל מה שחם בעולם הנדל"ן ישירות למייל שלכם
  • אני מאשר/ת קבלת דיוור
  • תגובות

    הוספת תגובה
    {{ commentsComp.length - index }}.
    {{ comment.message }}
    {{ comment.writer }}{{ comment.date_parsed }}
    {{ reply.message }}
    {{ reply.writer }}{{ reply.date_parsed }}
    הראה עוד
    תגיות:מועדון חברמבצעי מימוןתדהריובליםאמפא

    הצטרפו לניוזלטר של מרכז הנדל"ן

    וקבלו עדכונים שוטפים על כל מה שחם בעולם הנדל"ן ישירות למייל שלכם
  • אני מאשר/ת קבלת דיוור
  •  
    מחפש...