קומה שלמה מול הפארק: פנטהאוז ברמת גן נמכר ב-10.6 מיליון שקל
פנטהאוז בשטח של 162 מ"ר עם מרפסת של 110 מ"ר, המשתרע על פני קומה שלמה בפרויקט תמ"א 38 בשכונת חרוזים, נמכר לזוג צעיר. הפרויקט, שמקדמת חברת פגודה מתנאל בקו ראשון לפארק הירקון, כולל 15 דירות ונמצא לפני קבלת היתר
אלון קפלן על רקע הדמיה של הפרויקט (באדיבות פגודה מתנאל, אדריכל נוי כהן)כל החדשות והעדכונים של מרכז הנדל"ן גם ב-WhatsApp >>
פנטהאוז בשכונת חרוזים ברמת גן נמכר בחודש יוני האחרון תמורת 10.6 מיליון שקל. מדובר בפנטהאוז ברחוב חרוזים 30, בפרויקט שמקדמת חברת פגודה מתנאל, בשטח של 162 מ"ר בקומה השמינית מתוך 8. אלון קפלן, בעליה של חברת פגודה מתנאל, מספר כי לדירה צמודה גם מרפסת בשטח של 110 מ"ר. את הדירה רכש זוג ישראלי צעיר, שאחד מבני הזוג הוא יזם הייטק, והיא מיועדת למגורים. הפרויקט נמצא כיום לפני קבלת היתר, ושיווקו החל בחודש האחרון.
הפנטהאוז נמצא בפרויקט תמ"א 38 מסוג הריסה ובנייה, הממוקם בקו ראשון לפארק הירקון, שמקדמת פגודה מתנאל בשלוש השנים האחרונות. הפרויקט כולל 15 דירות, מהן תשע בבעלות היזם ושש בבעלות בעלי הקרקע. התכנון כולל שתי דירות בלבד בכל קומה, עם תמהיל של דופלקס גן, דירות 4 ו-5 חדרים ופנטהאוז המשתרע על פני קומה שלמה. לכל הדירות מרפסות גדולות וחניה תת-קרקעית. אדריכל הפרויקט הוא נוי כהן, ואת היזם ייצגה בעסקה ובפרויקט עו"ד גלית קלנטרוף.
על האטרקטיביות של הפנטהאוז אמר קפלן: "הוא יחיד לקומה ומשקיף לפארק, יותר מזה לא צריך. הוא גם מתוכנן עם מרפסת יפה מול הסלון". לדבריו, במקביל למכירת הפנטהאוז חתמה החברה גם על עסקה נוספת בפרויקט סמוך, למכירת פנהאוז במחיר של 9.54 מיליון שקל. "יש קושי עכשיו בכלל בשוק, אבל לפנטהאוזים ברמת גן יש שוק טוב, וכנראה שהרוכשים שלהם צריכים משכנתה נמוכה או לא צריכים משכנתה בכלל", הוסיף. הפרויקט והפנטהאוז שווק על ידי אסי בר.
פגודה מתנאל היא חברה משפחתית ליזמות ובנייה, הפועלת זה כ-30 שנה ומתמקדת בעיקר בפרויקטים ברמת גן. לדברי קפלן, "היה נוח לעבוד בהתחלה ברמת גן, שהייתה בירת התמ"א. עדיין יש לה בעירייה אגף הנדסה מבין עניין".
שכונת חרוזים, הממוקמת בצפון-מערב רמת גן, נחשבת לאחת השכונות היקרות בעיר בזכות קרבתה לפארק הירקון, למתחם הבורסה ולמוקדי התעסוקה והבילוי של תל אביב. השכונה הוקמה בשנת 1949 על שטחי "פרדס גולדברג" עבור עובדי מפעל עלית, ובעבר התאפיינה בבנייה נמוכה. כיום היא נמצאת בעיצומו של גל התחדשות עירונית , הצפוי להגדיל משמעותית את היקף הבינוי ואת מספר התושבים בה.
כל יום בשעה 17:00- חמש הכתבות החשובות ביותר בתחום הנדל"ן מכל האתרים אצלכם בנייד!
לחצו כאן להצטרפות לתקציר המנהלים של מרכז הנדל"ן!
לחצו כאן להצטרפות לתקציר המנהלים של מרכז הנדל"ן!













תגובות