תמורת 77.5 מלש"ח: מ. אביב חתמה על מזכר הבנות לרכישת חברת התחדשות עירונית

כך דיווחה הבוקר (ב') החברה בהנהלת צאלה רוזנבלום-עמור אך סרבה לחשוף את זהות החברה הנרכשת. על פי הדיווח עיקר הפרויקטים של החברה בירושלים ובמרכז, בהיקף של כ-4,400 יח"ד, מתוכם חלקה של החברה לשיווק הוא כ-1,100 יח"ד

שיתוף הכתבה
מנכ"לית מ. אביב צאלה רוזנבלום-עמור (יח"צ)מנכ"לית מ. אביב צאלה רוזנבלום-עמור (יח"צ)

כל החדשות והעדכונים של מרכז הנדל"ן גם ב-WhatsApp >>

חברת הנדל"ן הציבורית מ. אביב דיווחה הבוקר (ב') כי התקשרה במזכר הבנות לרכישת 100% מהבעלות בחברת נדל"ן העוסקת בהתחדשות עירונית, זאת תמורת כ-77.5 מיליון שקל, מתוכם כ-20 מיליון שקל כתמורה עתידית המותנית בעמידה בתנאים ביחס לפרויקטים מסוימים שבהם עוסקת החברה הנרכשת. בשלב זה מסרבת מ. אביב לחשוף באיזו חברה מדובר, וזאת עד לחתימה על הסכם הרכישה הסופי.

"למיטב ידיעת החברה, הפרויקטים מצויים בעיקר בירושלים ובאזורי ביקוש במרכז, היקפם הכולל הינו כ-4,400 יח"ד (חלקה הצפוי של החברה הנרכשת ביח"ד לשיווק במועד השלמת העסקה הינו כ- 1,100 יח"ד), רובם עם רוב דרוש/תב"ע מאושרת ואחד לקראת ביצוע בשנה הקרובה".

עוד נמסר כי ההסכמות בין הצדדים במסגרת מסמך העקרונות כפופות להתקשרות "בהסכם מחייב ומפורט, הכפופה בין היתר להשלמת בדיקת נאותות מלאה לשביעות רצון החברה. הצדדים הסכימו לפעול להשלמת בדיקת הנאותות וגיבוש נוסח ההסכם המפורט תוך 45 ימים, כאשר המוכר והחברה הנרכשת התחייבו שלא לנהל מו"מ עם אחרים במהלך התקופה האמורה".

מ. אביב תעשיות בניה נוסדה ע"י מרדכי אביב בשנת 1973 ונסחרת בבורסה לני"ע בתל אביב החל משנת 1993. החברה עוסקת בשני תחומי פעילות עיקריים: ייזום נדל"ן למגורים, כאשר הביצוע נעשה על ידי החברה עצמה, ונדל"ן מניב - השכרה והפעלה של נכסים מניבים בישראל.

לדברי רות רלבג, יו"ר דירקטוריון פעיל בחברת מ. אביב: "העסקה היא אבן דרך חשובה להרחבת פעילות קבוצת מ. אביב ולחיזוק מעמדה בשוק המגורים בישראל, עם הרחבת פעילותה בתחום ההתחדשות העירונית בהיקף מהותי, תחום בו אנו רואים מנוע צמיחה מרכזי לחברה בשנים הבאות".

צאלה רוזנבלום-עמור, מנכ"לית מ. אביב: "העסקה המתגבשת מייצרת המשכיות למומנטום שנוצר בעקבות מימושי הנכסים שביצענו ברבעון הראשון של השנה, והשלמתה תאיץ את כניסתנו לתחום ההתחדשות העירונית הצומח ותגדיל משמעותית את צבר הפרויקטים לביצוע בשנים הבאות".


כל יום בשעה 17:00- חמש הכתבות החשובות ביותר בתחום הנדל"ן מכל האתרים אצלכם בנייד!
לחצו כאן להצטרפות לתקציר המנהלים של מרכז הנדל"ן!

הצטרפו לניוזלטר של מרכז הנדל"ן

וקבלו עדכונים שוטפים על כל מה שחם בעולם הנדל"ן ישירות למייל שלכם
  • אני מאשר/ת קבלת דיוור
  • תגובות

    הוספת תגובה
    {{ commentsComp.length - index }}.
    {{ comment.message }}
    {{ comment.writer }}{{ comment.date_parsed }}
    {{ reply.message }}
    {{ reply.writer }}{{ reply.date_parsed }}
    הראה עוד
    תגיות:מ. אביברות רלבגצאלה רוזנבלום-עמורמיזוגים

    הצטרפו לניוזלטר של מרכז הנדל"ן

    וקבלו עדכונים שוטפים על כל מה שחם בעולם הנדל"ן ישירות למייל שלכם
  • אני מאשר/ת קבלת דיוור
  •  
    מחפש...