434 דירות חדשות בירושלים: דן נדל"ן השיגה רוב דרוש ב-3 מתחמי פינוי-בינוי

בלעדי: דן נדל"ן מקבוצת דן הגיעה לרוב הדרוש בשלושה פרויקטים בשכונות ארנונה וארמון הנציב, הכוללים הריסה של כ-130 דירות ישנות ובניית כ-434 יח"ד חדשות במגדלים עד 20 קומות, לצד שטחים ציבוריים ותוספת של 25 מ"ר, מרפסת וחניה לכל דייר

שיתוף הכתבה
עו"ד רועי גלעד דורון, על רקע הדמיה של הפרויקט ברחוב בן גבריאל ( Viewboost)עו"ד רועי גלעד דורון, על רקע הדמיה של הפרויקט ברחוב בן גבריאל ( Viewboost)

כל החדשות והעדכונים של מרכז הנדל"ן גם ב-WhatsApp >>

בלעדי: ​​​דן נדל"ן מקבוצת דן, הגיעה בחודש האחרון לרוב דרוש בשלושה מתחמי פינוי בינוי שאותם היא מקדמת בשכונות ארנונה וארמון הנציב בירושלים. בסך הכל תקים החברה 434 דירות חדשות. 

בשכונת ארנונה, במתחם הממוקם ברחוב בן גבריאל, הגיעה החברה לרוב דרוש. שבמסגרתו יפונו וייהרסו שני מבני רכבת שכוללים 39 דירות. במקומם ייבנו שני בניינים בני 18-15 קומות ובהם כ-150 יח"ד חדשות. החברה גם תקים שטח ציבורי רחב לדיירי השכונה. הפרויקט מתוכנן על ידי משרד פייגין אדריכלים. 

את הדיירים ייצגו בהסכם משרד עו"ד טל, קדרי, שמיר ושות' ואת החברה היזמית ייצג עו"ד טיירי דה-לויה.

פרויקט נוסף בשכונת ארנונה ברחוב קורא דורות, הסמוך לשגרירות ארה"ב, הגיע גם הוא לרוב הדרוש. במסגרתו יפונו וייהרסו 2 מבנים שכוללים 37 דירות ובמקומם יוקמו שני בניינים בני 7 קומות ובהם כ- 108 יח"ד חדשות. את הפרויקט מתכנן משרד האדריכלים דניאל סלם. את הדיירים ייצג עו"ד נח רפפורט ואת החברה היזמית ייצג עו"ד טיירי דה-לויה.

ברחוב אייזק רמבה, בשכונת ארמון הנציב, הגיעה החברה לרוב דרוש, שבמסגרתו יפונו וייהרסו 54 דירות ישנות ב-3 מבנים ובמקומם ייבנו שני בניינים חדשים בני 20-16 קומות ובהם כ-176 יח"ד חדשות. את הפרויקט מתכנן משרד פייגין אדריכלים. את הדיירים ייצג בהסכם עו"ד ירון רבינוביץ ואת החברה היזמית עו"ד אלי דהן ממשרד אגמון עם טולצ'ינסקי ושות'.

במסגרת ההסכמים מול היזמים יקבלו כל הדיירים בכל שלושת המתחמים תוספת של 25 מ"ר לשטח דירתם, מרפסת, חניה תת קרקעית ומפרט עשיר.

עו"ד רועי גלעד דורון, מנכ"ל דן נדל"ן התחדשות עירונית : "בהזדמנות זו אני רוצה להודות לדיירים על האמון בנו ועל השותפות. השגת הרוב הדרוש בכל שלושת המתחמים היא אבן דרך משמעותית עבור קבוצת דן ומעבר לכך, היא מאפשרת את קידום והתחדשות המתחמים ואת השינוי המיוחל באיכות חייהם של הדיירים הוותיקים, באזורים המבוקשים ביותר של ירושלים".


 

 


כל יום בשעה 17:00- חמש הכתבות החשובות ביותר בתחום הנדל"ן מכל האתרים אצלכם בנייד!
לחצו כאן להצטרפות לתקציר המנהלים של מרכז הנדל"ן!

הצטרפו לניוזלטר של מרכז הנדל"ן

וקבלו עדכונים שוטפים על כל מה שחם בעולם הנדל"ן ישירות למייל שלכם
  • אני מאשר/ת קבלת דיוור
  • תגובות

    הוספת תגובה
    {{ commentsComp.length - index }}.
    {{ comment.message }}
    {{ comment.writer }}{{ comment.date_parsed }}
    {{ reply.message }}
    {{ reply.writer }}{{ reply.date_parsed }}
    הראה עוד
    תגיות:דן נדל"ןשכונת ארמון הנציבשכונת ארנונה בירושליםפינוי בינוי

    הצטרפו לניוזלטר של מרכז הנדל"ן

    וקבלו עדכונים שוטפים על כל מה שחם בעולם הנדל"ן ישירות למייל שלכם
  • אני מאשר/ת קבלת דיוור
  •  
    מחפש...