ייתן פייט לביג בגלילות? היתר אכלוס למתחם קניות ענק של רני צים וקרדן גבע בכפ"ס

ראש העיר כפר סבא חתם על תעודת גמר מלא למתחם הקניות ״מלנתא צים אורבן״ ברחוב דרך הים באזור התעסוקה קדמת השרון, שישתרע על 100 אלף מ"ר ויכלול מסחר, תעסוקה, וגם לוגיסטיקה וחוות שרתים

שיתוף הכתבה
מתחם מלנתא צים אורבן כפר סבא (מאיר אדרי)מתחם מלנתא צים אורבן כפר סבא (מאיר אדרי)

כל החדשות והעדכונים של מרכז הנדל"ן גם ב-WhatsApp >>

ראש העיר כפר סבא, רפי סער, חתם היום (ב’) על אישור אכלוס (תעודת גמר) מלא למתחם הקניות ״מלנתא צים אורבן״ ברחוב דרך הים באזור התעסוקה קדמת השרון (כ”ס 50), אחד מפרויקטי המסחר והתעסוקה הגדולים שפותחו באזור השרון בשנים האחרונות. לדבריו, "מדובר במתחם אסטרטגי שמחזק באופן משמעותי את אזורי התעסוקה בעיר״.

המתחם, שבבעלות משותפת של “ רני צים מרכזי קניות” ו”קרדן גבע”, כולל גם פעילות לוגיסטית וחוות שרתים, שילוב שמאפיין את הדור החדש של אזורי התעסוקה, המשלבים מסחר, שירותים ותשתיות טכנולוגיות תחת קורת גג אחת.

מתחם "מלנתא" כפר סבא ישתרע על פני כ-100 אלף מ”ר וכולל היום כבר קומת מסחר שבה פועל סניף של "אושר עד" על 5,200 מ"ר, שקיבלה אישור אכלוס כבר ב-2021,  רחבת היקף, אליה יצטרפו "נוי השדה אאוטלט", "החמנייה" וחנויות נוספות. מעל קומת המסחר יוקמו קומות משרדים ולוגיסטיקה, שנועדו לקליטת חברות ועסקים ולחיזוק פעילות התעסוקה בעיר.

מנכ”ל צים אורבן, רני צים , אמר: “מתחם הקניות ׳מלנתא צים אורבן׳ בכפר סבא הוא אחד הפרויקטים המשמעותיים שלנו והוא אחד ממתחמי התעסוקה המתקדמים בישראל. המתחם כולל בתוכו מרכז מסחרי מקבוצת צים אורבן, מתחם לוגיסטיקה חדשני ונרחב ואת חוות השרתים Serverz. אישור האכלוס מוענק עבור 100 אלף מ״ר בנוי בשימושים מעורבים, והוא מסמן השלמת שלב מרכזי בתהליך ארוך שנים של תכנון, פיתוח והשקעה. אנחנו רואים באזור התעסוקה קדמת השרון מנוע צמיחה אמיתי, ואנחנו פועלים ונמשיך לפעול יחד עם עיריית כפר סבא להפוך את המתחם ליעד מסחר, תעסוקה ושירותים מוביל באזור השרון. אנו גאים לאכלס את המתחם עם תמהיל שוכרים מוביל, ביניהם אושר עד, נוי השדה, גוד פארם גולף, ביגשופ וחנויות אטרקטיביות נוספות”.


כל יום בשעה 17:00- חמש הכתבות החשובות ביותר בתחום הנדל"ן מכל האתרים אצלכם בנייד!
לחצו כאן להצטרפות לתקציר המנהלים של מרכז הנדל"ן!

הצטרפו לניוזלטר של מרכז הנדל"ן

וקבלו עדכונים שוטפים על כל מה שחם בעולם הנדל"ן ישירות למייל שלכם
  • אני מאשר/ת קבלת דיוור
  • תגובות

    הוספת תגובה
    {{ commentsComp.length - index }}.
    {{ comment.message }}
    {{ comment.writer }}{{ comment.date_parsed }}
    {{ reply.message }}
    {{ reply.writer }}{{ reply.date_parsed }}
    הראה עוד
    תגיות:עיריית כפר סבארפי סערצים אורבן

    הצטרפו לניוזלטר של מרכז הנדל"ן

    וקבלו עדכונים שוטפים על כל מה שחם בעולם הנדל"ן ישירות למייל שלכם
  • אני מאשר/ת קבלת דיוור
  •  
    מחפש...